• bilgi@bursafirmarehberi.com.tr
  • 0542 322 16 16

HABER DETAYI

22 Ağustos 2023 18:16

Barkodlu Satış Otomasyonu

Barkodlu Satış Otomasyonu

Barkodlu Satış Sistemi

Barkodlu Satış Otomasyonu Büfe, Market, Depo, Tekstil, Elektronik, Otomobil sektörlerinde ihtiyaç duyulan geniş kapsamlı bir yazılımdır.
İçeriği oldukça geniş olan bu yazılım bir çok sektör tarafından tercih edilmenin yanı sıra, iş kolaylaştırıcılığı sayesinde sektörlerin göz bebeği olmuştur.

Barkodlu Satış Otomasyonu İçeriği Nedir?
Aktif olarak bir çok sektör tarafından kullanılan Barkodlu Satış Otomasyonunun içeriğine gelin birlikte göz atalım:

Satış İşlemleri

Satış yapma sekmesinde 3 farklı ödeme yöntemi kolaylığı sağlanıyor. Nakit, Kredi kartı veya Nakit-Kart seçenekleriyle ödeme yapma imkanı sunuyoruz.Ek olarak kampanyalı ürünlerde %5 – %10 iskonto indirimi uygulayabiliyorsunuz. İade edilmek istenen ürünler için ayriyeten iade bölümü ayrılmıştır.Hızlı butonlar sayesinde en çok satılan ürünlerinizin barkodunu dahi okutmadan satışını gerçekleştirmeniz mümkündür. Kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde hem satış hem iade işlemlerinizi gerçekleştirmeniz için Barkodlu Satış Otomasyonu Ürün Satış işlemleriniz için en doğru Barkod Programı olarak işlemlerinizi kolayca yapmanıza olanak sağlamakla birlikte, Maliyet ve Kar oranlarını da takip etmenize yardımcı olmaktadır.
Ürün İşlemleri

Barkod tabancası sayesinde ürünün barkodunu okuttuğunuz an hızlı bir şekilde ürünü stoklara ekleyebilir miktar, kdv oranı gibi bilgileri girerek satışa başlayabilirsiniz.Ürünü ekledikten sonra düzenlemek istediğiniz bilgileri (fiyat bilgisi, barkod numarası, miktar, kdv oranı, alış fiyatı, satış fiyatı, ürün grubu) düzenleyebilir, geri iade ettiğiniz ürünleri stoktan düşebilirsiniz. Ürün arama motoru sayesinde elinizde olan ürünleri arama kutusuna yazarak anında erişim sağlayabilirsiniz.Yanlışlıkla kaydettiğiniz ürünleri silmeniz de mümkündür.

Raporlama Sayfası

Yaptığınız satışları detaylı olarak görüntüleyebileceğiniz raporlama sayfasında filtreleme türüne bağlı olarak (gelir, gider, satış, iade) satışlarınızı görüntüleyebilir, gelir gider ekleyebilirsiniz. Eklediğiniz gelirler satış hariç raporlanır, giderler ise iade hariç raporlanır. Ürün satışı ile ilgili tüm sektörlerde sorunsuz olarak kullanılabilen Tavsiye programlardan olan Barkodlu Satış Otomasyonu ile tüm işlemleri kısa sürede yapabilir müşterilerinizi bekletmeden işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. İstediğiniz tarih aralıklarını işaretleyerek o tarih aralığındaki filtrelediğiniz bölümün detaylı raporuna ulaşabilirsiniz.

Stok İşlemleri

Ürünlerinizi ne zaman eklediğiniz hangi kullanıcı tarafından stoğa eklendiği bilgileri tabloda gösterilir. Ürünlerin gruplarına göre ekstra filtreleme yöntemi bulunmaktadır.Ürün işlemlerinde olduğu gibi ürün arama motoru burada da aktif bir şekilde kullanılır. Stoklarda aradığınız ürünü grubuna, tarihine göre listeleyebilirsiniz.Listelenen verileri rapora dönüştürmeniz mümkündür.Raporlama bölümünde stoklarda kalan ürünleri ,miktarlarını ve tarih aralığını görüntüleyebilirsiniz.

Ayarlar

Ayarlarda kullanıcı yetkilendirme bölümü , yedekleme, yazıcı-komisyon, işyeri bilgi alanları bulunmaktadır.
Kullanıcı yetkilendirme bölümü Barkodlu Satış Otomasyonu yazılımının en önemli özelliklerinden biri olmakla birlikte her kullanıcıya ayrı ve kısıtlı olarak yetki vermenizi sağlamaktadır.Kullanıcı yetkilendirmesi yaparak işletmenizin güvenliğini sağlar.Her kullanıcının erişebileceği alan kısıtlıdır.Yedekleme işlemi Programı güvenceye almanızda çok büyük rol oynar.Sebebi ise verilerinizin yedeklenmesi durumunda aksi bir şey olsa dahi yedekten geri yükle seçeneği ile kaybolan verilerinizi .bak uzantılı dosya sayesinde geri yükleyebilir ve satışlarınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
Barkodlu Satış Otomasyonu yaptığınız satışlarda fiş çıkartma özelliğine sahiptir.Bu sayede müşteri aldığı ürünleri fiziksel olarak inceleme fırsatına erişir.
İşyeri bilgi ve komisyon alanlarında ise bilgilerinizi istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.İş yeri bilgi fişte en üstte yer alacak olan işletme isminin belirleyicisidir.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.
Destek - WHM Bilişim - Hosting - SEO